L'ANC de Terrassa organitzarà un dejuni col·lectiu en suport als polítics presos a partir de dilluns

L'entitat habilitarà diversos llits a la seva seu i el temps màxim que els participants podran estar sense ingerir aliments serà d'una setmana

Norma Vidal Pla general de la roda de premsa que els membres de l'ANC de Terrassa.
Norma Vidal Pla general de la roda de premsa que els membres de l'ANC de Terrassa. | ACN
Redacció
07 de desembre del 2018
Actualitzat a les 16:26h
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Terrassa, organitzarà un dejuni col·lectiu en suport als polítics presos, a partir del proper dilluns, 10 de desembre, i fins el 21 d'aquest mateix mes, coincidint amb les protestes previstes en contra de la celebració de la reunió del Consell de Ministres a Barcelona.

L'entitat habilitarà una sala a la seva seu egarenca per acollir els participants, amb llits i espais perquè puguin descansar. El temps del dejuni l'escolliran les persones que el duguin a terme, tenint en compte que el mínim serà de 48 hores i el màxim d'una setmana. També oferiran suport mèdic permanent i mentre duri el dejuni es portaran a terme xerrades reflexives, debats en petit format, o tallers pels infants. 

A banda, l'ANC a fet una crida perquè també s'hi apuntin voluntaris que vulguin assistir i donar suport als dejunats. L'acció, que s'ha fet pública aquest divendres a les deu del matí, ja compta amb cinc participants.

Pels representants de l'ACN "aquesta acció s’emmarca en la mobilització permanent, que ara s’inicia d’una manera més intensa per tal d’acompanyar i denunciar la repressió que pateixen els nostres represaliats i represaliades".