Riqui Puig debuta en el primer equip del Barça amb una assistència de gol

El jugador de Matadepera ha jugat els seus primers minuts en el partit de tornada de la Copa del Rei contra la Cultural Lleonesa

Riqui Puig en el seu debut amb el primer equip del Barça
Riqui Puig en el seu debut amb el primer equip del Barça | FCB
Redacció
06 de desembre del 2018
Actualitzat a les 14:05h
El jove jugador de Matadepera, Riqui Puig, ha debutat en el primer equip del Barça i ho ha fet per la porta gran. Amb el número 28 a l'esquena, Puig ha fet una assistència a Denis Suárez, que ha convertit en el 4-1 contra la Cultural Lleonesa al partit de tornada de la Copa del Rei al Camp Nou. 

Puig ha entrat en el minut 55 en substitució del també jugador del Barça B Oriol Busquets. En total, Puig ha fet 27 passades bones i tres recuperacions.

Qui és Riqui Puig? 

Aquest jove futbolista de Matadepera (Vallès Occidental) ha deixat bocabadats els seguidors del Barça, en una temporada on s’han fet fitxatges com els de Malcom, Arthur o Arturo Vidal. Però també va bé mirar què ofereixen les categories inferiors del club, i aquest és el cas de Ricard Puig Martí (13 d’agost de 1999).

La seva trajectòria esportiva ha estat vinculada amb l’entorn vallesà, on la seva família ha estat sempre vinculada amb el món de l’esport. El seu pare, Carlos, va ser lateral dret del Terrassa, mentre que Riqui va començar a jugar a tenis al Club Egara, on també hi jugava el seu germà Ton, en categoria juvenil d’hoquei herba.