Cinc detinguts per diversos robatoris a domicilis i trasters del centre de Terrassa

Saltaven entre patis interiors d’habitatges amb eines per forçar les portes

Vehicles de la Policia Municipal de Terrassa al lloc dels fets.
Vehicles de la Policia Municipal de Terrassa al lloc dels fets. | A.M.
Redacció
05 de desembre del 2018
Actualitzat a les 15:10h
La Policia Municipal de Terrassa ha detingut cinc persones relacionades amb diversos robatoris a domicilis i trasters al centre de la ciutat. Els fets van passat el dimarts 4 de desembre a quarts de quatre de la tarda a la Rambla d'Ègara cantonada amb el carrer Galileu. 

Una dotació de la Policia Municipal en servei ordinari va detectar un grup de joves que estaven saltant pels patis i terrasses interiors dels edificis situats al carrers de Galileu, Pasteur i rambla d’Ègara. Els agents van demanar el suport de més unitats policials per interceptar els joves que intentaven fugir saltant d’un habitatge a un altre.

Els agents van aturar cinc joves que van ser identificats i escorcollats i van comprovar que portaven eines per forçar portes de domicilis i trasters. Una patrulla va parlar amb veïns i testimonis, i va comprovar que alguns trasters d’un edifici havien estat forçats i s’havien substret objectes del seu interior.

Els agents van detenir els joves per un robatori amb força i els van traslladar a l’Hospital de Terrassa abans de procedir al seu ingrés a Prefectura. Els agents van obrir diligències penals als autors dels fets.