Nadal 2018

L'orquestra del Miki d'«OT» tocarà a la festa de Cap d'Any de Terrassa

La música de Dalton Bang i l'humorista Pep Plaza seran els encarregats de donar la benvinguda al 2019

per Redacció , Terrassa , 4 de desembre de 2018 a les 12:11 |
Jordi Ríos i Mònica Pérez van presentar la festa i les campanades. | Joaquim Albalate
Com ja comença a ser tradicional per Cap d'Any, l'Ajuntament organitza una festa popular i familiar al Raval de Montserrat per donar la benvinguda al nou any. Enguany, els encarregats d'amenitzar la festa i rebre el 2019 amb les campanades a les 00 h, seran l'humorista Pep Plaza i l'orquestra Dalton Bang, de la qual en forma part el concursant terrassenc d'"Operación Triunfo", Miki Nuñez. 

Per tercer any consecutiu Terrassa canviarà d'any amb una festa de caràcter familiar al centre de la ciutat. Durant la roda de premsa de presentació dels actes de les festes nadalenques, l'alcalde, Alfredo Vega, ha assegurat que la festa de Cap d'Any "és una oportunitat de per les famílies" per viure aquesta tradició. 


Per motius de seguretat, s'establiran tres punts d'accés, oberts des de les 23 h, al Raval de Montserrat: per la plaça de la Font Trobada, el carrer de la Unió i el carrer de la Rasa i estarà prohibit accedir a la zona amb ampolles i gots de vidre.

Amb l'objectiu que tota la ciutadania tingui accés a la revetlla de Cap d'Any, l'Ajuntament posarà en marxa la línia L16 (L16 Bus Dnit), que connecta les principals avingudes de la ciutat i que funcionarà fins passades les 4 de la matinada. 


 

 

Participació