SORTEIG d'entrades per la nova comèdia «A les fosques» dels Amics de les Arts de Terrassa

LaTorre sorteja, entre els seus lesctors, una entrada doble per dissabte 8 de desembre

Redacció
04 de desembre del 2018
El Grup de Teatre d'Amics de les Arts de Terrassa porta a escena una nova comèdia, A les fosques basada a partir de la Comèdia negra de Petter Shaffer. La història es basa en un escultor sense massa recursos econòmics que manlleva els mobles d'un veí, col·leccionista d'art, per tal d'aparentar més solvència davant un possible mecenes i la mare de la nova noieta amb qui es vol casar. Però la llum els fa una mala jugada i embolica la vetllada fent-la del tot còmica. 

Dirigida de nou per Maria Miralda, i representada pels actors Marc Novellón, Marta Espachs, Anna Clariana, Mercè Coll, Ernest Castañé, Àngela Vilarrubias, Vicenç Lorenz i Toni Garrich, aquesta nova proposta dels Amics de les Arts i les Joventuts Musicals, no deixarà indiferent ningú.
 

A les fosques! Foto: Cedida



"A les fosques" es podrà veureals Amics de les Arts i Joventuts Musicals, situat al carrer del Teatre, numero 2 de Terrassa, des del 23 de novembre al 23 de desembre els divendres, dissabtes, diumenges i també el dijous 6 de desembre.

L'entrada doble que sorteja LaTorre entre els seus lectors és pel dissabte 8 de desembre a les 21.30 h. 

Bases del sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el divendres 7 de desembre a les 17h, quan es procedirà a fer-ne el sorteig.

- Un cop fet el sorteig, LaTorre contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.