Enxampats dos lladres de mòbils al centre de Terrassa

Els fets van passar durant la nit de divendres a dissabte i els robatoris s'haurien fet amb intimidació

Lloc on es va produïr un dels robatoris.
Lloc on es va produïr un dels robatoris. | GSV
Redacció
04 de desembre del 2018
La Policia Municipal de Terrassa ha detingut aquest cap de setmana dues persones com a presumptes autores de sengles robatoris amb intimidació de mòbils. Ambdós fets delictius van tenir lloc al centre de la ciutat durant la nit de divendres a dissabte.

El primer robatori es va produir cap a les 22 h de divendres. El propietari d’un local d’oci del carrer de la Rasa va demanar presència policial perquè un home acabava de sostreure el mòbil a una clienta després d’intimidar-la. Els agents van parlar amb la jove, que va informar-los que l’autor del robatori es trobava encara a la zona amb els seus amics.

Els agents van localitzar el presumpte autor dels fets, el van detenir per un delicte de robatori amb violència i intimidació i el van traslladar a les dependències policials. A més, el van denunciar administrativament per provocar molèsties als veïns i van identificar els dos acompanyants. La víctima va poder recuperar el seu mòbil i els agents la van informar de com presentar denúncia.

Ja de matinada, a les 4.44 h de dissabte, una jove va avisar una patrulla de la Policia Municipal al carrer Font Vella, perquè una persona li havia sostret el seu mòbil amb violència i intimidació. La víctima va donar una descripció acurada de l’autor dels fets, i dels seus acompanyants. Els agents van localitzar el presumpte autor i el van detenir per robatori amb violència i intimidació, a més d’identificar els seus acompanyants i informar la víctima de la necessitat de posar denúncia dels fets.