Presó per un veí de Montcada que va robar i agredir sexualment tres dones

Dues de les agressions, produïdes a Barcelona, són en grau de temptativa

L'home detingut per abusar sexualment de tres dones
L'home detingut per abusar sexualment de tres dones | ACN
Redacció
03 de desembre del 2018
Actualitzat a les 10:34h
Mossos d'Esquadra de la Divisió Criminal (DIC) de la regió policial metropolitana de Barcelona i de la comissaria de Gràcia han detingut un home de 47 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Montcada i Reixac, com a presumpte autor de tres robatoris violents i tres agressions sexuals, a dones d'edat avançada del districte de Gràcia de Barcelona.

Les abordava quan accedien al seu domicili. Dues de les agressions són en grau de temptativa. Dos dels casos van passar en molt poca estona de diferència, mentre que l'altre va ser el 18 de novembre. El detingut va passar a disposició judicial el 29 de novembre i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.
 

L'home detingut per agredir sexualment tres dones a Barcelona Foto: ACN


La investigació va començar el 21 d'octubre, quan els Mossos van saber que dues dones d'edat avançada havien estat víctimes d'un robatori violent al seu domicili i que posteriorment el lladre les havia agredit sexualment. L'home va abordar-les en molt poca estona de diferència quan aquestes accedien al seu domicili i les va colpejar per robar-les i agredir-les sexualment.

Els Mossos van comprovar que l'autor dels fets era un home amb domicili a Montcada i Reixac i que també estaria relacionat amb una agressió sexual del 18 de novembre al districte de Gràcia, seguint el mateix patró. A més, a les tres víctimes els va provocar lesions greus.

Després de ser identificat, el dia 28 de novembre es va establir un dispositiu policial que va permetre detenir l'autor dels fets a Montcada i Reixac. El mateix dia es va escorcollar el seu domicili, on es van trobar diversos indicis que el relacionaven amb les agressions.