Mor un motorista de 19 anys a l'entrada sud de Sabadell

Es tracta d'un veí de Barcelona

Redacció
03 de desembre del 2018
Un motorista de 19 anys ha mort la matinada d'aquest diumenge a l'entrada sud de Sabadell, després de patir un accident de trànsit amb la seva motocicleta. Segons han informat des del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a NacióSabadell, han rebut l'avís a les 3.13 hores d'una caiguda de motorista a la carretera BV-1414, la de Bellaterra. 

Concretament ha estat a l'alçada del carrer Bernat Metge, quan fonts municipals han detallat que la motocicleta circulava a gran velocitat per tal d'incorporar-se aquesta via, quan hauria fregat el bordó, s'ha decantat cap a l'esquerra i ha colpejat amb un arbre. El casc li ha sortit "disparat", situant-se al carril del sentit contrari de circulació. 

Les dues unitats que ha enviat SEM, una d'avançada i una altra de bàsica, han intentat la reanimació del jove durant mitja hora. Com la víctima mortal és un veí de Barcelona, la Guàrdia Urbana s'ha encarregat d'avisar als familiars.

Fins al lloc dels fets, s'han mobilitzat, a més de dotacions del SEM, de la Policia Municipal de Sabadell i els Mossos d'Esquadra.