El Terrassa fitxa set jugadors més a l’últim moment

L’egarenc Iván Boniquet i sis joves més arriben a l’equip de Miquel Olmo per possibilitar una plantilla àmplia i que lluitarà per sortir del pou

Aterrassa.cat
01 de febrer del 2010
Avui és l’últim dia en què el mercat de fitxatges està obert, però el Terrassa l’ha aprofitat per tramitar les fitxes de set nous futbolistes. Es tracta del porter Joseph Leke, els defenses Cuadras i Silvani, els migcampistes Apo i Héctor Sánchez, de l’extrem Iván Boniquet i el davanter Rodri. Tots responen a un perfil de jugador jove. Només l’egarenc Boniquet, que fins l’estiu passat era al Terrassa, torna per aportar una mica més d’experiència.

Amb Albert Cuadras (23 anys) l’acord ja estava tancat del tot des d’ahir. El jugador, que fa uns anys va estar al juvenil del Terrassa, actua de lateral esquerre i per desvincular-se del seu exclub, el Montcada, ha hagut de pagar la baixa i perdonar alguna mensualitat.

En el cas d’Iván Boniquet, de 24 anys, feia dies que Miquel Olmo mantenia el contacte amb l’interior esquerre i era la principal opció per a aquesta demarcació. L’egarenc ha tingut problemes per desvincular-se de l’Atlético Ciudad de Lorquí, club que el va fitxar fa uns mesos i que fa unes setmanes va apartar-lo de l’equip, però finalment han arribat a un acord i s’ha materialitzat el seu retorn.

Joseph Leke i Irélé Apo porten setmanes entrenant amb el grup de Miquel Olmo. Els dos agradaven i un cop amb els documents que mancaven s’han formalitzat els seus fitxatges. El porter Leke, a qui Olmo coneixia de la seva etapa al Castelldefels, té 20 anys, és camerunès i té experiència en la Primera Divisió camerunesa i en les categories inferiors de la seva selecció. El francès Apo, de 23 anys, és migcampista i arriba procedent de l’Auxerre B.

El davanter David Rodríguez, “Rodri” (21 anys), format a la pedrera del Barça i procedent del Blanes, Daniel Mariano Silvani, un central argentí (23 anys) fins ara al Ciempozuelos (tercera divisió), i Héctor Sánchez, un jove migcampista tarragoní (21 anys) que arriba d’una aventura al futbol coreà i que abans havia jugat també a l’Aris grec, completen la llista de fitxatges.