L'encesa de llums de Nadal canvia d'ubicació per primera vegada

Es fa aquest divendres 30 de novembre a la plaça Primer de Maig

Redacció
29 de novembre del 2018
El tradicional acte que dona el tret de sortida a les festes nadalenques a la ciutat canvia de lloc. Per primera vegada no es farà al Raval de Montserrat sinó que serà a la plaça Primer de Maig, al districte 6 de la ciutat. 

El canvi d'ubicació respon, segons l'ajuntament, és donar resposta a algunes de les demandes del sector comercial i reforçar el comerç de proximitat i els eixos comercials celebrant un acte de ciutat com és l’encesa de l’enllumenat de Nadal.

Així, a les 16.30 h es faran diversos tallers infantils, una xocolatada i l’actuació del grup d’animació musical “El Criceto”. I a les 17.45 h, l’alcalde, Alfredo Vega, procedirà a activar el
comandament que encendrà l’enllumenat de Nadal de la ciutat.

Enguany, Terrassa comptarà amb un total de 509 punts de llum. Entre aquests punts lumínics destaca la iniciativa iniciada fa dos anys i amb la que algunes de les xemeneies més representatives de la ciutat lluiran un enllumenat especial com les situades a la plaça Nova, la plaça Didó, la plaça de l’Anònima i la plaça Salvador Espriu.

La instal·lació i encesa de les llums i la ornamentació de Nadal a Terrassa s’emmarca dins el programa de dinamització comercial i de les diferents activitats culturals i lúdiques impulsades per l’Ajuntament al voltant de les festes nadalenques.