David Verdaguer i Oscar Machancoses presenten un espectacle d’humor i desamor al Centre Cultural Terrassa

"Dos machos verdes fritos" és el nom d’aquest teatre que oscil·la entre el vodevil, el recital musical i la comicitat

David Verdaguer i Oscar Machancoses
David Verdaguer i Oscar Machancoses | Cedida
29 de novembre del 2018
Dos homes, farts que la vida els tracti malament i sobretot el sexe contrari, decideixen exposar els seus sentiments més íntims en veu alta sense embuts ni cap mena de pudor. Són l’actor David Verdaguer i el músic Oscar Machaconses que s’han unit per mostrar una visió del desamor des d’una òptica purament masclista en la qual aquests perdedors van enfilant pensaments mordaços en contra de tot, inclosos ells mateixos i la seva pròpia masculinitat.

Presenten Dos machos verdes fritos un teatre que oscil·la entre el vodevil, el recital musical i la comicitat amb desamor i boleros amb aire de piano bar. La funció tindrà lloc aquest diumenge a les 18h, a la sala d’actes del Centre Cultural Terrassa



David Verdaguer és actor d'origen gironí establert a Barcelona. Obté el diploma d'interpretació al Col·legi del Teatre de Barcelona. Treballa de forma regular en cinema, televisió i teatre. Al cinema ha aparegut en pel·lícules com Tres dies amb la família de Mar Coll, 10.000 km de Carles Marquès. A la televisió participa en programes com APM?,Polònia, Crackòvia i sèries com La Sagrada Família o Pop Ràpid. En els seus últims muntatges teatrals destaquen Hui Clos de Sartre, Un tramvia anomenat desig de Tenesse Williams i Litoral de Wajdi Mouawad.

Per la seva banda, Oscar Machancoses és músic d'origen navarrès establert a Barcelona. Realitza estudis al Conservatori Pablo Sarasate de Pamplona, Taller de Músics i ESMUC. Treballa de forma regular a l'Institut del Teatre fent suport musical a la docència i dirigint el Col·lectiu de Músics instrumentistes de la institució. Té una llarga trajectòria com a músic d'escenari en projectes de molt diversa índole (jazz, pop, música llatina, etc.) i com a músic d'estudi i productor. Ha participat en diverses produccions teatrals com La Silibararera de Elnacionalnoensvol, o El Plor d'Octubre Teatral. També ha exercit tasques de direcció musical i té una llarga trajectòria com a compositor per teatre i cinema que inclouen col·laboracions en produccions com Els Ulls de Julia de Guillem Morales o Els últims dies de David i Álex Pastor.