L'atenció a domicili a l'últim «Dijous de Mútua»

Es fa aquesta tarda a les 18 h a la sala d’actes de l’edifici docent de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa

Redacció
29 de novembre del 2018
Actualitzat a les 11:57h
Aquest dijous arriba l'última conferència del cicle "Dijous de Mútua" de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT). Es parlarà de l'atenció domiciliaria a la conferència "La millor atenció a domicili: portem l'hospital a casa teva". Anirà a càrrec de la Dra. Mireia Martínez, responsable del servei d'Hospitalització a Domicili i la Dra. Inés Arancibia, cap de procés d'Atenció i Hospitalització a Domicili, ambdues de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa. Tindrà lloc a les 18h a la sala d'actes de l'edifici docent.

En el transcurs de la conferència, explicaran què és l'Hospitalització a Domicili, es referiran breument a la història d'aquest servei per tal de contextualitzar-lo i, finalment, abordaran com es treballa l'Hospitalització a Domicili a MútuaTerrassa i en aquest sentit parlaran sobre l'accés o la cartera de serveis que ofereix.

El cicle va iniciar-se el passat mes d'abril i des de llavors els professionals de l'entitat han abordat múltiples qüestions com l'alimentació idònia per evitar el sobrepès i prevenir malalties, la donació de teixits o l'alletament matern. El cicle es va reprendre passat l'estiu amb la diagnosi del fetge gras i l'ICTUS.