Castellar demana ser zona 2 del sistema tarifari integrat

El ple de novembre aprova per unanimitat reclamar-ho així a la Generalitat

Redacció
28 de novembre del 2018
El ple ordinari del mes de novembre de Castellar, celebrat aquest dimarts, ha aprovat per unanimitat la moció de l'equip de govern, Som de Castellar-PSC, perquè el municipi passi a ser zona 2 del sistema tarifari integrat de transport públic. En la proposta s'insta la Generalitat a que resolgui "la situació de discriminació que pateixen els usuaris de transport públic" de la localitat. 

La moció presentada ha reivindicat forma part de la mateixa àrea que Sabadell, "municipi de referència de la població". L'acord de ple s'enviarà al conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i al director general de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM), Pere Torres.

A més, i a petició de Decidim Castellar, es va incorporar a la moció que el govern municipal s’obliga a seguir exigint el canvi de zonificació tarifaria, del sistema integrat o de qualsevol altra sistema fins que es resolgui la situació "de discriminació", com ha definit el regidor del grup, Xavier Alavedra, que pateix el municipi.