Els metges de Terrassa convoquen una manifestació per aquest divendres

Sortiran des dels CAP Rambla i Sant Llàtzer i es concentraran davant de l'Ajuntament

Cartell de la vaga de metges al CAP Terrassa Sud
Cartell de la vaga de metges al CAP Terrassa Sud | Anna Mira
Redacció
28 de novembre del 2018
Els metges de Terrassa, que aquests dies també s'han sumat a la vaga de metges, han convocat una manifestació per aquest divendres 30 de novembre. Els facultatius de MútuaTerrassa i també del Consorci Sanitari de Terrassa (CST) han decidit sortir al carrer com a resposta al "menyspreu de la patronal SISCAT" qui asseguren que "no s'han assegut a negociar amb nosaltres", asseguren en un comunicat. 

Està previst que a les 11 h dues columnes surtin del CAP Terrassa Rambla i del CAP Sant Llàtzer fins arribar a les 12 h al davant de l'Ajuntament, al Raval de Montserrat on faran una concentració tots els facultatius. 

Seguiment de la vaga

El sindicat Metges de Catalunya ha xifrat el seguiment del segon dia de vaga en un 76% a l'atenció primària pública i en un 69% a la sanitat concertada. L'efecte de la convocatòria, doncs, seria lleugerament inferior al d'aquest dilluns. Segons el sindicat, en la primera jornada de vaga el seguiment va ser del 77% a la primària i del 75% a la concertada.

Segons el Departament de Treball el seguiment a l'atenció primària pública ha estat del 44,23%, mentre que no ha ofert dades sobre el seguiment a la sanitat concertada.