Vega formalitza la seva candidatura i ja és l'alcaldable socialista per Terrassa

L’assemblea del PSC Terrassa ha ratificat per unanimitat la candidatura de l'actual alcalde

Alfredo Vega durant l’assemblea de l’agrupació local del PSC.
Alfredo Vega durant l’assemblea de l’agrupació local del PSC. | Cedida
Redacció
28 de novembre del 2018
Actualitzat el 21 de febrer del 2019 a les 20:08h
L'actual alcalde de Terrassa i primer secretari del PSC Terrassa, Alfredo Vega, ha estat proclamat oficialment com a cap de llista dels socialistes a les properes eleccions municipals. Vega ha aconseguit el suport unànime de l’assemblea local, que ha ratificat la seva candidatura aquest dimarts.

En el seu primer discurs com a alcaldable del PSC, Vega ha agraït a la militància el seu suport i ha afirmat que treballarà "per ser digne de la vostra confiança. Ens toca mirar cap al futur i fer bona política, aquella política que té sentit perquè transforma la societat, la millora".

Alfredo Vega ha encoratjat als i a les socialistes a "defensar amb orgull el nostre llegat. Hem liderat i hem transformat la ciutat de Terrassa, segur que hem comés errors, però també som responsables de molts encerts i d’una molt bona feina que s’ha fet". 

Alfredo Vega s’ha mostrat fort, optimista i il·lusionat per aquesta nova etapa i ha assegurat que el projecte del PSC té molt per oferir a la ciutadania: "oferim compromís, treball, col·laboració amb les persones, dedicació, diàleg i un govern de tothom i per a tothom".

El candidat del PSC a l'alcaldia ha parlat d’alguns reptes de futur, com per exemple donar resposta a l’envelliment de la població "cal un pla integral de residències" ha afirmat i també ha parlat de la necessitat de corregir les greus desigualtats que s’han generat després de la crisi econòmica "fent polítiques que garanteixin la justícia social".

En aquest sentit, l’alcaldable socialista ha assegurat que prioritzaran aquelles polítiques "que serveixin per generar llocs de treball i més riquesa; treballant en l’àmbit local però també de manera cooperativa amb la nostra comarca, la regió metropolitana, Europa i el món".