Fupar presenta «Oh Lalà! c'est magnifique», la nova obra de teatre al Centre Cultural Terrasa

Es representarà el diumenge dia 16 de desembre i serà en benefici de Fupar

Redacció
28 de novembre del 2018
La companyia de teatre de Fupar, Protagonistes nosaltres, ho té tot a punt per estrenar un nou espectacle. Enguany la companyia presenta Oh Lalà! c'est magnifique, que es representarà el diumenge 16 de desembre a les 12 h al Centre Cultural Terrassa.

Sobre l'escenari es podrà veure a Clotilda, una jove de bona família que vol ser artista, però aquesta opció no està contemplada dins els plans que el seu pare, en Pantalone, té per a ella. El pare vol casar la seva filla amb un jove Capità que podria mantenir la fortuna de la família.

Per això, Clotilda fuig a París amb la companyia d’espectacles francesa “Oh lalà”, enamorada del seu protagonista i disposada a convertir-se en artista al seu costat. Però no serà tan fàcil com s’ho havia imaginat: el món de l’espectacle és dur, i Clotilda haurà de treballar de valent per aconseguir ser una estrella. El Pantalone i el Capità viatjaran també a París a busca-la. Una consecució d’embulls entre els protagonistes ens portaran al cor de les companyies d’espectacle i al fons de les passions humanes.

Una comèdia sobre el desig i la passió per l’espectacle.