societat

Terrassa serà la primera ciutat catalana en celebrar els «Catalonia Corporate Games»

L'objectiu és millorar el clima laboral a les organitzacions i a generar sinergies i col·laboracions entre les empreses

per Redacció, 22 de novembre de 2018 a les 19:12 |
Presentació dels Corporate Games a Terrassa. | Aj. Terrassa
Aquesta informació es va publicar originalment el 22 de novembre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L’Ajuntament de Terrassa ha decidit sumar-se a la llista de ciutats d’arreu del món que organitzen els "Corporate Games", un gran esdeveniment esportiu, social, cultural i d’empresa que té per objectiu potenciar els valors corporatius de l’empresa i la responsabilitat social empresarial.

Terrassa serà la primera ciutat que organitza aquests jocs a Catalunya, dels quals, i fins a dia d’avui, s’han celebrat 70 edicions arreu del món amb la participació de més d’un milió de participants i més d’un miler d’empreses. En concret es faran els dies 13, 14 i 15 de setembre de l’any que ve. 


​Aquest dijous al matí s'ha fet la presentació a l'Estadi Olímpic i ha comptat amb la presència de l'alcalde Alfredo Vega però també de representants de diferents agents socioeconòmics de la ciutat, així com el CEO de "Catalonia Corporate Games", Mario Rigau. 

Vega, ha manifestat que “aquesta serà una gran oportunitat per a la nostra ciutat perquè Terrassa és bandera de tots els valors dels "Corporate Games", tant a nivell cultural, social, esportiu, com empresarial. "L’esdeveniment tindrà un impacte econòmic molt positiu per a la ciutat i al mateix temps ens posicionarà al mapa de les empreses que hi participin, atraient possibles futures inversions”.


Els jocs els organitza "Sport for Life", entitat impulsora dels "Corporate Games", amb seu a Londres, que dona cobertura al totes les edicions arreu del món. La seva filosofia és la d’incorporar el major nombre d’empreses i ciutats del món dins de la cultura corporativa a partir de la pràctica esportiva.

La primera edició a escala internacional es va celebrar l’any 1988 a la ciutat californiana de San Francisco i fins a dia d’avui han tingut lloc més de 50 edicions arreu del món. A l’Estat espanyol, la primera edició es va realitzar l’any 2007 a Bilbao.

 

Participació