Miquel Sàmper i Meritxell Lluís encapçalaran la llista del PDECat de Terrassa a les municipals

Ha rebut el 75% dels vots en l'assemblea local extraordinària

Miquel Sàmper i Meritxell Lluís encapçalaran la llista del PDECat
Miquel Sàmper i Meritxell Lluís encapçalaran la llista del PDECat | Albert Prieto
Redacció
21 de novembre del 2018
Actualitzat el 21 de febrer del 2019 a les 20:09h
L'assemblea local extraordinària celebrada a Terrassa el passat 19 de novembre va escollir la candidatura encapçalada per l'actual portaveu, Miquel Sàmper, i la regidora Meritxell Lluís per encapçalar la llista a les eleccions municipals del 2019 amb el 75% dels vots a favor.

El projecte de ciutat que s'anirà explicant en les pròximes setmanes tindrà dos eixos centrals. D'una banda, l'econòmic, crear treball de qualitat i reduir l'atur, i de l'altra, un vessant clarament social amb 5 pilars: una ciutat per a tothom; de tothom; amb convivència, cohesió social i benestar col·lectiu; que garanteixi la plenitud de drets dels seus ciutadans i que avanci cap a la República catalana. Un progrés social que va lligat al progrés econòmic.

"Volem recuperar la il·lusió de la ciutat després de més 40 anys de socialisme i oferir a la ciutat un projecte de transformació per liderar la ciutat i el nostre entorn", va dir Miquel Sàmper en la seva presentació.

L'assemblea va comptar amb la presència del president de la Vegueria de Barcelona comarques, Xavier Badia, del vicepresident, Jordi Monrós, del president comarcal, Xavier Reinaldos i del membre de la Direcció Nacional, exregidor i exdirector de Mossos, Pere Soler.