Llencen pintura a diverses seus de partits polítics de Terrassa

Ha passat aquesta matinada a les seus del PDECat, TeC, ERC-MES, CUP i ANC

La seu del PDECat de Terrassa es lleva plena de pintura.
La seu del PDECat de Terrassa es lleva plena de pintura. | Cedida
Redacció
21 de novembre del 2018
Actualitzat a les 15:57h
La façana de les seus de diversos partits polítics de la ciutat i també de l'ANC de Terrassa s'ha llevat aquest dimecres al matí plena de pintura groga i en alguns casos escrits de "Viva España". En concret les pintades s'han fet a les seus del PDECat, TeC, ERC-MES, CUP a més de l'ANC. El PSC de la ciutat ha condemnat "rotundament els fets". 

La seu del PDECat, situada al carrer Nou de Sant Pere de la ciutat des de fa mesos que llueix un mural amb les cares dels terrassencs Josep Rull, empresonat, i Lluís Puig a l'exili. El portaveu de la formació egarenca, Miquel Sàmper, ha qualificat l'acció de "covard pintada" en una piulada. Sàmper assegura que "ni la ràbia ni l'odi reduiran l'esperit de pau". No ha estat l'únic local que ha patit una pintada, també la seu de Terrassa en Comú (TeC). En una piulada, la formació ha denunciat el fet recordant que aquest dimarts, 20 de novembre -aniversari de la mort de Franco-, "alguns van homenatjar al dictador fent-li misses, altres sembla que ho van voler fer assenyalant partits polítics".  És la segona vegada que apareixen pintades a la seu del grup municipal i han reiterat el seu compromís per en defensa "dels drets, les llibertats i la democràcia". També ha manifestat "solidaritat" a d'altres organitzacions que "han atacat" aquesta matinada. 

Al seu torn des de l'Assemblea Nacional de Terrassa també han denunciat els fets i amb sarcàsme han donat les gràcies per fer-ho amb color groc.  Igualment les seus d'ERC-MES i de la CUP també han patit pintades. El Comitè de Defensa de Terrassa (CDR) ha anunciat que "el poble respondrà".