VÍDEO Així sona en Miki cantant Txarango per primer cop davant dels professors d'«OT»

Cantarà "Una lluna a l'aigua" de Txarango en la propera gala del programa

Miki interpretant 'Una lluna a l'aigua' a 'OT'
Miki interpretant 'Una lluna a l'aigua' a 'OT' | OT
Redacció
17 de novembre del 2018
Actualitzat a les 19:52h

Miki interpretant 'Una lluna a l'aigua' a 'OT'


La gala número 9 d'Operación Triunfo serà històrica, i és que el terrassenc Miki Núñez serà el primer concursant del programa de TVE que defensi un tema en llengua catalana. Es tracta d'Una lluna a l'aigua de Txarango. Aquest dissabte, Miki ha mostrat per primer cop el resultat dels primers assajos en el primer passi de micròfons.


Els professors han valorat molt positivament l'actuació del terrassenc, on Manu Guix ha considerat que se'l notava "entusiasta" i li ha recomanat fer algun crit per animar el públic del plató a ballar. També han aplaudit l'actuació els seus companys des de la bancada, on no han pogut evitar moure el cos durant la cançó.

Miki sap que és el primer concursant que cantarà en català a l'escenari d'OT, i se'n sent orgullós, com ha mostrat des del moment en què li van assignar el tema. No obstant, certs sectors espanyolistes no han encaixat gens bé l'obertura i la pluralitat del programa, on part del professorat, inclosa la directora, Noemí Galera, són catalans, i ho han criticat durament a la xarxa.