Vega vol ser l'alcaldable del PSC a les eleccions municipals del maig

L'actual alcalde ha presentat candidatura per ser el cap de llista socialista

Alfredo Vega durant l’assemblea ordinària de l’agrupació local del PSC.
Alfredo Vega durant l’assemblea ordinària de l’agrupació local del PSC. | Cedida
Redacció
19 de novembre del 2018
Actualitzat el 21 de febrer del 2019 a les 20:09h
L’alcalde de Terrassa i líder dels socialistes a la ciutat, Alfredo Vega, ha anunciat en l’assemblea ordinària de l’agrupació local la seva intenció de ser el proper cap de llista dels socialistes a la ciutat.

Vega s’ha postulat com a futur alcaldable en les pròximes eleccions municipals que se celebraran el maig del 2019 en l’assemblea ordinària de l’agrupació local, on ha anunciat la seva candidatura. "Ha estat una decisió molt meditada i finalment, he decidit presentar la meva candidatura a les eleccions primàries del partit socialista", ha assegurat l'alcalde. 

En la seva intervenció també ha deixat la porta oberta a altres candidatures, "crec que el partit ha de donar les mateixes oportunitats a tothom, així que si algú més es vol postular i obté la confiança, jo seguiré treballant des del lloc que se m’assigni".

El primer secretari del PSC Terrassa ha afirmat que si acaba sent el proper candidat a l’alcaldia: “faré un projecte basat en l’equip. No crec en els personalismes, sinó en el col·lectiu i per això voldré un projecte col·lectiu des de la política i també des de l’àmbit social”.

Durant la seva intervenció, el líder del PSC Terrassa també ha volgut fer valdre la feina que, junt amb l’equip de govern, han realitzat aquest darrer any al capdavant de l’Ajuntament: “No ha estat fàcil, però crec que ens hem sobreposat a una situació que era molt complicada i, el que és més important, la ciutadania no havia de patir un buit polític i penso que vam garantir la confiança”. 

Així mateix, Alfredo Vega ha destacat “la capacitat de diàleg que hem demostrat tenir, fomentant el consens i l’entesa a l’Ajuntament, tenint sempre en compte el benefici de la ciutat de Terrassa”.