Vega assegura que en tres anys s’han complert prop del 90% del Pla de Mandat

L'alcalde ho va dir ahir a la tarda una audiència pública a Can Parellada

Redacció
16 de novembre del 2018
Actualitzat a la 13:25h
L'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega.
L'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega. | Aj. Terrassa
L'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, va oferir ahir a la tarda una audiència pública per exposar les accions més rellevants del Govern municipal en aquest mandat, i va anunciar que en aquests tres primers anys "ja hem complert o estem executant dins dels terminis previstos el 89,47% dels compromisos recollits en el Pla de Mandat 2015-2019", és a dir, 102 dels 114 compromisos que el Govern va prendre amb la ciutadania a l'inici del mandat.

Completant el balanç, l'alcalde ha explicat que un 8,8% dels compromisos (10 en total) han començat amb retard però es completaran en els pròxims mesos, i que només queden per realitzar l'1,8% dels compromisos, és a dir, dos. "Em sembla un bon balanç i n'estem orgullosos i orgulloses", va manifestar l'alcalde.

En el decurs de l'audiència, que portava per títol "Tres anys de govern de progrés i un any d'alcalde", Vega va fer un balanç dels esdeveniments que han marcat aquest mandat, especialment a partir de la renúncia de l'anterior alcalde, el 2 de novembre de 2017.

"Venim d'una situació molt complicada i d'un mandat molt tensat. No puc negar que ha estat difícil mantenir l'estabilitat i la governabilitat, però penso que com a ciutat ens n'hem sortit". En aquest sentit, l'alcalde va valorar molt positivament la recent aprovació de les Ordenances Fiscals i dels Pressupostos per al 2019. "Veient el que està passant a Catalunya i a Madrid, hem de fer valdre que a Terrassa ho hem aconseguit, fent un exercici de responsabilitat, de diàleg, i de pacte entre formacions polítiques molt diferents".

Vega assegura que "estem fent una política responsable, solvent, dialogant i respectuosa que està donant resultats positius per a la ciutat de Terrassa. Està anant raonablement bé i ens n'hem de felicitar, no només el Govern Municipal, sinó també els altres grups polítics". Vega va concloure: "Tenim un Ajuntament prou fort per a donar resposta als problemes de la ciutat i a una crisi tan forta com la que vam viure ara fa un any".