Traslladat a la Vall d'Hebron el menor que ha obligat a tancar la comissaria dels Mossos de Montcada

El noi podria patir sarna

Dos membres del SEM accedint a la comissaria dels Mossos de Montcada
Dos membres del SEM accedint a la comissaria dels Mossos de Montcada | ACN
Redacció
14 de novembre del 2018
Actualitzat a les 15:59h
El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat aquest migdia el menor d'edat que aquest dimecres ha obligat a tancar la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Montcada i Reixac, en detectar que podia tenir sarna. L'Oficina d'Atenció Ciutadana no ha obert portes, oficialment, per motius de salubritat, sense que s'hagi confirmat des del cos la possible detecció del cas.

Una ambulància del SEM s'ha desplaçat aquest matí fins les dependències policials i dos professionals mèdics han atès el jove, que aquesta matinada havia escapat d'un centre de menors. Després de dur a terme les comprovacions pertinents, dos agents dels Mossos han autoritzat el personal del SEM a accedir a l'interior de l'Oficina d'Atenció Ciutadana, on el jove es trobava descansant, i l'han traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. 

Els dos membres del SEM han acompanyat el jove a l'ambulància i posteriorment l'han traslladat a l'Hospital de la Vall d'Hebron. Pel que fa al servei de la comissaria, es deriva els usuaris a les comissaries més properes, a Ripollet i Mollet del Vallès.