Un veí de Ca n'Anglada agredeix a una menor i a un policia

El sindicat de policies denuncien el mal funcionament de les emissores i la falta d'efectius

Redacció
14 de novembre del 2018
Actualitzat a les 10:14h
El passat diumenge 11 de novembre la policia municipal va rebre un avís que hi havia una persona al barri de Ca n'Anglada de la ciutat que estava alterant l'ordre i fent destrosses a la via pública. En presentar-se al lloc dels fets els agents van constatar que a més havia agredit a una menor de tretze anys a la qual li havia trencat una dent.

Segons fonts policials, l'agressor es va enfrontar als policies amb una barra metàl·lica de grans dimensions i tot seguit va escapar.

Davant d'aquesta situació els policies van demanar reforços a la prefectura però es van trobar que les emissores no funcionen en aquest barri. Segons fonts del sindicat "ja fa molt de temps que denunciem que les emissores no funcionen en algunes zones de Terrassa".

L'agressor va mossegar un dels policies que va haver de ser atès a urgències. En un comunicat el sindicat de la policia local denuncia la falta d'efectius, ja que en el moment dels fets hi havia tres cotxes per tota la ciutat.

Aquesta situació arriba poques setmanes després d'una altra agressió a la policia que es va viure a les portes de l'Ajuntament de Terrassa. "El govern de la ciutat demostra que els importa poc que agredeixin als seus treballadors".