La plaça Vella acollirà una acció per prevenir de les addiccions als joves

La marihuana és bona? O què en sabem els joves o els adults sobre les drogues? Aquestes són algunes de les qüestions que es tracten al canal "¿Enganchados?"

Imatge dels preparatius per l'acció de Enganchados
Imatge dels preparatius per l'acció de Enganchados | Cedida
08 de novembre del 2018
Actualitzat a les 19:00h
L'associació Alba i la productora Ben Mirat, de Terrassa, han iniciat un projecte a YouTube per lluitar contra les addiccions que afecten els joves. Aquest divenres 9 de novembre el programa ¿Enganchados? surt al carrer per fer una actuació de sensibilització, prevenció i informació. Serà de les 17 h a les 19 h a la plaça Vella de Terrassa on es gravarà un dels seus programes que s'emet pel canal youtube. 

Es farà una dinàmica de classificació on la gent del carrer haurà d'ordenar les substàncies segons la influència al sistema nervións central, els orígens i la seva legalitat.

Els professionals de l'Associació Alba constaten que hi ha un alt desconeixement pel que fa a substàncies entre la ciutadania. Ho han detectat a través dels seus tallers a les escoles, les consultes a l'entitat. 

Així, la gent que s'acosti a les càmeres d'Enganchados es podran fer un fotografia amb el hastahg #EnganchadosALaPrevencion amb la finalitat de donar a conèixer aquesta iniciativa entre les xarxes socials, sobretot Instagram, ja que és el canal que més consumeixen els joves.