​Obertes les inscripcions del 9a Duatló i Cursa de Muntanya

Guanyador del Duatló del CN Terrassa
Guanyador del Duatló del CN Terrassa | CN Terrassa
Redacció
11 de novembre del 2018
El Club Natació Terrassa organitza el proper diumenge 16 de desembre el 9è Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa, prova inclosa en el Circuit Català de Duatló de Muntanya i en la Lliga de Clubs, en el marc del calendari de la Federació Catalana de Triatló.

Com en les edicions anteriors, 50 cèntims de l’import de la inscripció de cada participant es destinaran a la Marató de TV3, dedicada a enguany al càncer. La Cursa de Muntanya, que arrencarà a les 9.00 del matí, constarà de 10 quilòmetres de recorregut, que es desenvoluparan gairebé íntegrament per un terreny sense asfaltar i que s’endinsarà en el Parc Natural de Sant Llorenç.

Al seu torn, el Duatló de Muntanya, que s’iniciarà a les 10.30 hores, estarà format per tres sectors: 6 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres en bicicleta tot terreny fent dues voltes a un circuit establert i 3 quilòmetres finals més de cursa a peu que transcorreran pels camps del voltant de Can Roca.

La sortida i arribada d’ambdues proves, així com l’àrea de transició, estaran ubicades al barri de Can Roca: Carrer de l’Estatut amb Avinguda Lacetània. Igualment, els serveis per a corredors, dutxes, rentat de bicicletes, etc., se situaran a les instal·lacions del Club Natació Terrassa Pla del Bon Aire. 

Les inscripcions a totes dues curses es poden realitzar a la pàgina web de la Federació Catalana de Triatló.