Un jutge obliga a indemnitzar un policia de Sabadell ferit en caure-li la porta del garatge de la comissaria

En la sentència s'assegura que no hi havia hagut cap manteniment en els últims 14 mesos

Redacció
08 de novembre del 2018
El Jutjat Contenciós Administratiu número 16 de Barcelona ha dictaminat que l'Ajuntament de Sabadell a d'indemnitzar un agent de la Policia Municipal de Sabadell per patir lesions al caure-li la porta d'entrada al garatge de la Prefectura de Can Marcet. Uns fets ocorreguts el 5 de maig de 2014, quan accedia a l'interior amb la moto de servei.

La porta li va caure al cap i va haver de ser traslladat amb una ambulància per ser atès en un centre sanitari. El policia va estar diverses setmanes de baixa per aquest fet.   

Segons, el resolució el consistori li ha d'abonar 10.215,91 euros, més els interessos, a més d'assumir les costes del procediment, per responsabilitat patrimonial i un "mal funcionament del servei públic". En l'escrit, el jutge ha subratllat que s'ha acreditat "una manca de revisió" i "inexistent manteniment previ" de la porta durant 14 mesos. 

Així mateix, ha tret responsabilitat a l'agent, ja que va accionar el codi correctament, "amb indiferència del temps" que trigués en accedir a l'interior de les instal·lacions de la comissaria.