S’enfonsa part de la teulada d’un habitatge al centre de Terrassa

Cap persona va resultar ferida però l’edifici es va desallotjar preventivament per perill de nous despreniments

El carrer va quedar precintat mentre els bombers actuaven al carrer Volta de Terrassa.
El carrer va quedar precintat mentre els bombers actuaven al carrer Volta de Terrassa. | Anna Mira
Redacció
07 de novembre del 2018
Actualitzat a la 13:52h
El vespre de dimarts, el carrer Volta entre els carrers de Galileu i Arquímedes va quedar tallat al trànsit perquè s’havia enfonsat part de la teulada d’un habitatge de dues plantes al carrer Volta. Una patrulla de la Policia Municipal va confirmar que uns 10 m2 de teulada havien caigut a sobre el fals sostre de l’habitatge, sense causar cap lesió a les persones que hi vivien.

Els agents van avisar del possible perill de nous despreniments. El sergent responsable del torn de tarda va acudir al lloc per procedir a la evacuació de les persones de l’interior de
l’edifici.

Els efectius dels Bombers van sanejar la teulada i van indicar la necessitat que el tècnic municipal avalués l’estat d’habitabilitat de l’immoble. Per precaució, també van tallar el subministrament de gas i de llum. El sergent de Policia Municipal va contactar amb l’arquitecte municipal, que va acudir al lloc i va determinar que existia perill d’enfonsament, per la qual cosa es va precintar l’immoble fins que no es realitzin les reparacions oportunes.

Els agents van informar als propietaris de la situació de l’immoble i les persones afectades van comunicar que es quedaran a casa de familiars fins que es solucionin les deficiències de l’edifici.