Terrassa acull un torneig de pàdel benèfic contra el càncer de mama

Es farà entre el 15 i el 18 de novembre al Club Natació Terrassa

Redacció
10 de novembre del 2018
Actualitzat el 12 de novembre a les 8:29h
El Club Natació Terrassa acollirà entre el 15 i el 18 de novembre un Torneig de Pàdel Benèfic Contra el Càncer de Mama, una iniciativa que sorgeix en memòria de la jugadora del club Laia Mira amb l’objectiu de recaptar fons destinats a la lluita contra aquesta malaltia.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració del Consorci Sanitari de Terrassa i està impulsat per La Vida és Xula, una comunitat creada en memòria de Mira amb aquesta finalitat.

El torneig s’estructura en tres categories, masculí, femení i mixt, i comptarà amb la participació dels jugadors del World Padel Tour Marta Marrero i Gerard Company. La inscripció costa 25 € i inclou un Welcome Pack i la participació en sortejos de regals valorats en més de 1.000 €. L’organització ha previst una pala zero, que vol animar a fer el donatiu tot i que no es jugui el torneig, i ha programat una actuació del grup de rock espanyol i internacional Hokele per amenitzar l’esdeveniment. El concert tindrà lloc el dissabte 17 de novembre entre les 20.00 i les 22.00h.