El PP de Terrassa lamenta la deixadesa del govern en la millora dels polígons industrials de la ciutat

Els populars han votat en contra dels pressupostos perquè "pretenen seguir augmentant els impostos que més afecten les empreses de la ciutat"

Roda de premsa del líder del PP terrassenc, Àlex Rodríguez, a un polígon industrial de la ciutat.
Roda de premsa del líder del PP terrassenc, Àlex Rodríguez, a un polígon industrial de la ciutat. | PP Terrassa.
Redacció
06 de novembre del 2018
El PP de Terrassa lamenta la deixadesa i el poc interès del govern municipal als polígons industrials de la ciutat. "Com a mostra, recordem que la proposta inicial del pressupost no contenia ni un sol euro destinat a la millora dels polígons", ha dit el portaveu popular, Àlex Rodríguez, en roda de premsa.

Rodríguez ha assegurat que gràcies a la pressió de l'oposició, es destinaran 500.000 euros a la rehabilitació de polígons, una xifra "absolutament insuficient i que hauria d'ascendir, com a mínim, als dos milions d'euros". 

Des del PP de Terrassa denuncien que "l'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament és la més petita del consistori". I apunten que "les empreses, l'ocupació i la generació de riquesa haurien d'estar entre les prioritats del govern municipal".

En aquesta línia, el grup popular es reafirma en el seu vot contrari a les ordenances i pressupostos municipals. "És lamentable que el govern socialista segueixi fent el de sempre: augmentar els impostos que més afecten les empreses com la taxa de recollida de residus comercial i empresarial o l'impost d'activitats econòmiques".