La CUP denuncia «l'escàndol polític» del PSC per l'incompliment d'acords aprovats al ple municipal

Enlloc de la prestatgeria de pensament crític prevista, l'ajuntament farà un llistat dels llibres d'assaig ja existents

Redacció
06 de novembre del 2018
Actualitzat a les 16:32h
La CUP Terrassa ha fet públic un comunicat on es queixa de "l'incompliment sistemàtic" dels acords aprovats al ple municipal per part de l'equip de govern. El passat mes de maig el ple aprovava la creació d'una prestatgeria de pensament crític a la Biblioteca Central de la Ciutat, una proposta dels cupaires que va tenir el suport de bona part dels representants polítics. 

No obstant això, la CUP assegura que d'acord amb l'informe que la direcció del Servei de Cultura ha fet arribar al partit, l'ajuntament "no contempla crear cap prestatgeria. En comptes d'això, presenten com a alternativa fer un llistat de llibres d'assaig ja existents a la BCT i publicar la llista a un cartell que digui "L'itinerari: Pensament contemporani"".

Davant d'aquests fets els cupaires denuncien "l'escàndol polític" que suposa el fet que el govern socialista no compleixi amb els acords adoptats al ple. A més a més, des de la CUP denuncien que "de la dotzena de noves subscripcions a la qual fa referència l'acord, només se'n faran dos".

La CUP decidirà en els pròxims dies quines passes seguir, davant l'escàndol polític que suposa l'incompliment sistemàtic de totes les propostes aprovades per formacions de l'oposició.