Aquests són els quatre plats favorits de la cuina catalana del 2018

Restaurants de Molins de Rei, Tossa, Garós i Amposta s'enfronten en semifinals del concurs Plat Favorit dels Catalans

Rossejat del Delta de l'Ebre, un plats semifinalistes.
Rossejat del Delta de l'Ebre, un plats semifinalistes. | Plat Favorit dels Catalans
Redacció
04 de novembre del 2018
La coradella de Molins de Rei, del Bar Diana; el Cim-i-tomba de Tossa, del restaurant Bahía; el rossejat del Delta de l'Ebre, del restaurant La Tancada d'Amposta; i l'olla aranesa, del restaurant Eth Restilhè de Garòs són els millors plats de la cuina catalana d'aquest 2018, segons el concurs popular Plat Favorit dels Catalans, que enguany arriba a la tercera edició.

Durant la primera fase, que va es obrir el 22 d'octubre, s'han emès més de 25.000 vots per decidir els quatre semifinalistes entre els 12 primers plats seleccionats. La coradella de Molins de Rei ha estat el plat més votat, amb 3.367 vots, en aquesta primera fase.

La primera semifinal, que ja està en marxa, enfronta el tercer i el quart classificats -l'olla aranesa i el rossejat del Delta de l'Elbre- fins al 7 de novembre. Aquell mateix dia es posarà en marxa l'enfrontament de l'altra banda del quadre, entre la coradella de Molins de Rei i el Cim-i-Toma de Tossa de Mar. 

Per participar en el concurs cliqueu en aquest enllaç.