Terrassa ofereix un bus especial i gratuït per anar al cementiri per Tots Sants

Funerària organitza diferents activitats al voltant d’aquesta festivitat

Cementiri de Terrassa.
Cementiri de Terrassa. | Cristóbal Castro
Redacció
31 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:24h
Com és tradició, l’1 de novembre i els dies previs, el Cementiri Municipal rep desenes de milers de visitants. Per aquest motiu, l’Ajuntament amplia i reforça els seus serveis amb un dispositiu especial per a facilitar l’accés al recinte i oferir la millor atenció possible a totes les persones que s’acosten al complex funerari.

La ciutadania disposarà d'un autobús especial i gratuït al cementiri el dia de Tots Sants. El servei es prestarà l’1 de novembre de 9 a 18 h. L’autobús farà el recorregut de l’L1 des de l’Estació del Nord fins al complex funerari.

També s'ampliarà la zona d’aparcament habilitant-hi la zona est, que normalment està tancada, en funció de les necessitats. Per tal de facilitar l’entrada a les persones que aparquin a la zona ampliada, Funerària habilita l’accés de la Zona Est els dies 27 i 28 d’octubre i l’1 de novembre. L’1 de novembre també estarà operatiu l’accés del Camí dels Monjos.

L'àmplia gamma de productes per a la decoració de les sepultures que s’ofereix durant tot l’any s’incrementa entre el 26 d’octubre i l’1 de novembre amb parades de flors i complements a la zona d’accés al cementiri. Funerària facilita una carpa als 11 paradistes que s’hi han instal·lat enguany, tres més que l’any anterior.

A més, durant els dies de més visites al cementiri, s’ofereix un vehicle adaptat per al transport intern de persones amb dificultats de mobilitat per acompanyar les persones que ho necessitin a la sepultura i deixar-les després novament a l’entrada del recinte. 

La recollida domiciliària per a persones amb mobilitat reduïda és un servei gratuït amb reserva prèvia, ofert el dia 1 de novembre, de 9 a 18 h. Pel que fa a la neteja i ornamentació de sepultures és un servei amb reserva prèvia.