Les il·lustracions de Juan Carlos Estudillo s'exposen al Centre Cultural Terrassa

La inauguració és aquest dimecres 31 d'octubre a les 19h

Exposició de les il·lustracions de Juan Carlos Estudillo.
Exposició de les il·lustracions de Juan Carlos Estudillo. | Cedida
30 d'octubre del 2018
Actualitzat el 12 de novembre a les 8:29h
Les meticuloses il·lustracions de Juan Carlos Estudillo arriben a l’Espai La Galeria del Centre Cultural Terrassa. En època de xarxes socials, de metrallament constant d’imatges, necessitem artistes que ens frenin, que ens mostrin un camí per aprendre a mirar a poc a poc.

Joan Carlos Estudillo, amb els seus dibuixos minusciosos, ens apaivaga. Si més no en un primer moment. Selecciona acuradament papers i retoladors de tinta xina. Treballa en llargues jornades, amb meticulositat de monjo benedictí. Són dibuixos que cal degustar com un licor destil·lat, en breus glops, deixant-nos omplir pel buit, per la carnalitat encara no malmesa, per l’anunci de la mort imminent.

L’exposició, Tres dibuixos, s’inaugura aquest dijous 31 d'octubre a les 19h i es podrà visitar
fins al 25 de novembre a l’Espai La Galeria del Centre Cultural Terrassa

Juan Carlos Estudillo (Barcelona, 1974) és llicenciat en Història i màster en Gestió Cultural. Terrassenc d’adopció, ha estudiat processos de creació i gravat a l’Escola d’Art de Terrassa. Inquiet i apassionat, ha trobat en el dibuix i el gravat les disciplines de treball més adients als seus interessos artístics. L’experimentació és un eix fonamental de la esva obra, així com la matèria i el seu rastre: un treball de sedimentació a partir de la memòria i el significat d’objectes i matèries.