Un operatiu conjunt entre la Policia i els Mossos deté tres persones que cultivaven marihuana en un local

S'han trobat més de 200 plantes

Una altra de les plantacions trobades als locals
Una altra de les plantacions trobades als locals | Policia Municipal de Terrassa
Redacció
26 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 16:24h
Un operatiu conjunt entre la Policia Municipal de Terrassa i els Mossos d’Esquadra, dut a terme aquest dijous al matí, ha acabat amb tres detinguts, i una quart individu investigat, per un presumpte delicte contra la salut pública. Els quatre són els encarregats d’un local destinat al consum de productes cannàbics.

L’actuació és fruit d’un seguiment que va iniciar la policia egarenca després de rebre diverses queixes veïnals i per l’increment de persones que visitaven l’establiment. Durant l’escorcoll, amb una ordre judicial, van trobar quatre càmeres de gravació, sense cap rètol que informés d’aquest fet i no constava a l’Agència Estatal de Protecció de Dades.
 

L'espai del local on s'emmagatzemaven les plantes Foto: Policia Municipal de Terrassa


A més, es van trobar 222 plantes, una habitació on hi havia 911 cabdells d’aquesta planta, 322 cigarretes amb substàncies estupefaents, 32,11 grams d’haixix i 2,9 de cabdell secs de marihuana. Havien muntat un dispositiu per defraudar el fluid elèctric, amb l’energia provinent d’un domicili contigu.

Els van denunciar per un delicte contra la salut pública, també es va fer constar la defraudació del fluid elèctric i la pertinença a una organització criminal. També es va aixecar acta per infraccions como no constar a l’Agència Estatal de Protecció de Dades per emprar càmeres de seguretat. El local va quedar precintat.