Dilluns se celebra el IV Cicle de Cinema Solidari de Terrassa

Es projectarà "C'est la Vie!" una comedia francesa

Redacció
26 d'octubre del 2018
"Recuperar l’Alegria!" és el lema amb el que des de l’Associació Causa Nostrae Laetitiae (La Causa) de Terrassa presenta el IV Cicle de Cinema Solidari que té com a finalitat contagiar alegria a la societat que ens envolta.

Es projectaran tres sessions al llarg del curs, acompanyades per una xerrada-presentació a càrrec de membres de la nostra societat que ens aportaran la seva visió des de les vivències personals i professionals, sempre relacionades amb la difusió de valors positius.

La primera sessió el curs arriba aquest dilluns 29 d'octubre a les 21 al Cinema Catalunya on es projectarà C'est la Vie! una comedia francesa que, a la vegada de fer passar una estona relaxada i divertida, mostrarà valors com el del treball en equip.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=Zepor5T_4fs

La presentació anirà a càrrec de Xavi Méndez; life-trainer, conferenciant i docent. Méndez té una dilatada experiència professional i ha treballat amb importants esportistes, alguns d'ells vinculats al món del motor com Jorge Lorenzo (campió mundial de MotoGP), Jordi Viladoms (Sotscampió del Dakar) o Edgar Pons (Campió d'Europa de Moto2). Docent de la Universitat CEU i col·laborador amb la Universidad Católica de Valencia, té un neguit d'implicació social que el porta a col·laborar amb entitats com la Fundación Menudos Corazones, la organització Papallupas o l'Institut Neuron.

L’entrada és lliure amb aportació voluntària i en acabar s’oferirà un petit refrigeri als assistents. Els guanys, aniran destinats a les activitats pròpies de l’associació; algunes d'elles són el suport educatiu i psicològic, beques o assessorament legal per a joves i famílies amb pocs recursos.