La plataforma ciutadana ANA inicia una campanya per debatre sobre el futur de Terrassa

Aquest dimarts 30 d'octubre es farà la primera al barri de La Maurina

Redacció
29 d'octubre del 2018
Sota el lema "33 barris una ciutat", la plataforma ciutadana Àgora Noves Atenes (ANA) de Terrassa posa en marxa una nova línia de treball per tal de debatre sobre Terrassa i el seu futur a cada un dels barris de la ciutat.

Tot i que el format de les trobades serà variable, la primera, que debatrà sobre el barri de La Maurina, adoptarà la fórmula de la tertúlia-debat i tindrà lloc el dimarts dia 30 d'octubre a les 7.30 hores. Es farà al Bar Aguilera (carrer Franc Comtat 309).

L'acte serà obert però prèvia inscripció mitjançant un correu a l'adreça electrònica de l'ANA, [email protected]. A la trobada de La Maurina han confirmat la seva assistència representants de diferents entitats del barri, com el PrejuSarau, el Viver (Fundació Maria Auxiliadora), l'Associació de Veïns de La Maurina, el club de futbol La Maurina o els Diables de la Maurina, a banda de veïns i veïnes a títol individual.

La plataforma ciutadana, doncs, manté les trobades internes de treball, les trobades de ciutat, les trobades sectorials amb convidats i incorpora aquestes trobades per copsar la realitat dels diferents barris de la ciutat i poder fer propostes en positiu. Al final de la trobada se servirà un petit pica-pica a base de les típiques tapes del Bar Aguilera, gentilesa de l'ANA