Últimes entrades pel concert de Manu Guix al Centre Cultural Terrassa

L'artista i la seva banda presenta el seu últim disc aquest divendres 26 d'octubre

Manu Guix.
Manu Guix. | Cedida
Redacció
24 d'octubre del 2018
Després de més de cinc anys de silenci discogràfic, Manu Guix es consolida com un dels
grans intèrprets i compositors del nostre país. El concert tindrà lloc el proper 26
d’octubre, a les 21h, a la sala d’actes del Centre Cultural de Terrassa

Després de tot és un recull de tretze cançons vitals, optimistes, que es mouen entre el pop i el soul d’autor. Un disc ple de matisos i sonoritats que es tradueixen en una de les produccions musicals més ambicioses que s’ha fet darrerament en el panorama català. Manu Guix amb el seu piano, cantant, fent totes les harmonies vocals, i acompanyat per la seva banda habitual reforçada amb més músics, ens presenta un directe realment espectacular. L’artista mostra la seva versatilitat tant en la seva vessant creativa com interpretativa.

Manu Guix (1979), es va formar com a músic a Barcelona i a Liverpool. La seva prolífica carrera l’ha portat a gravar cinc discos en solitari i a crear diversos musicals. Des del 2010 té el seu propi estudi de gravació i gosa d’una gran popularitat per les seves aparicions a programes de gran èxit televisiu.

De Cabeza (2003) va ser el primer treball discogràfic de Guix, després ha seguit amb quatre discos més: Manu Guix (2005), Onze Llachs (2008), Pas a Pas (2012) i Després de tot (2017). Una de les seves grans facetes és la seva participació en musicals tan com a compositor, productor i director musical. 

Paral·lelament, també ha participat en diversos programes de televisió i ràdio com el programa de TVE i Telecinco "Operación Triunfo", en el qual és professor de l’acadèmia en totes les edicions des de la creació del programa l’any 2001, i també en l’actual. Així mateix, ha presentat el programa de Catalunya Ràdio, "Els optimistes", "Còmics" a TV3 i el talent show per a 8TV, "Encantats".