Un motorista se salta un «Stop» i atropella una dona en un pas de vianants

Dilluns van haver diversos accidents amb motoristes implicats

Redacció
25 d'octubre del 2018
Cap a les 19.15 hores de dilluns, una ambulància va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa una vianant que havia estat atropellada mentre traspassava la via a través d’un pas de vianants.

Sembla que el motorista responsable de l’atropellament no va respectar el senyal d’stop ubicat al carrer de Pi i Margall, amb el carrer del Bruc, va colpejar a la vianant i la va fer caure a terra.

Un altre accident amb un motorista implicat va passar també dilluns però en aquest cas, en el barri del Roc Blanc de Terrassa. Una ambulància va atendre el conductor del ciclomotor i el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els fets van tenir lloc quan un dels dos conductors no va respectar un senyal de cediu el pas després d’incorporar-se a la carretera d’Olesa.

A causa de l’impacte, el motorista va topar de retruc contra un altre vehicle que estava estacionat. Els agents van sotmetre els dos conductors implicats a les proves d’impregnació alcohòlica, en les que tots dos van donar taxes de 0 mg/l. Els agents van regular el trànsit fins a la retirada d’un dels vehicles, que havia quedat enmig de la calçada.