Com reaccionar davant d'un ictus? Pròxima conferència del cicle «Dijous de Mútua»

Anirà a càrrec de la Dra. Sonia Huertas, la Dra. Jéssica Molina i la Dra. Sarah Besora, adjuntes al servei de Neurologia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa

Redacciót
24 d'octubre del 2018
L'Hospital Universitari MútuaTerrassa.
L'Hospital Universitari MútuaTerrassa. | Joaquim Albalate
La penúltima conferència del cicle de "Dijous de Mútua" d'enguany està dedicada a l'ictus. En concret, la xerrada es dividirà en tres parts: què és l’ictus, el Codi Ictus i la prevenció primària i secundària.

En la primera part s’abordarà la definició, les dades epidemiològiques així com una breu explicació de l’anatomia del cervell, l’accident isquèmic transitori i l’hemorràgia cerebral. En la segona part es tractarà sobre la importància de la rapidesa “temps és cervell” i es durà a terme una explicació del circuit multidisciplinar des de que es truca al 112/061 fins que s’ingressa al pacient. Finalment, a la darrera part s’exposaran els estils de vida saludables, la importància de modificar els factors de risc cardiovascular així com el tractament preventiu després d’un Ictus.

La conferència és oberta al públic i anirà a càrrec de la Dra. Sonia Huertas, la Dra. Jéssica Molina i la Dra. Sarah Besora, adjuntes al servei de Neurologia de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Com sempre, es farà a les 18h a l’Edifici Docent (C/ St. Antoni, 39 de Terrassa). 

El cicle "Dijous de Mútua" d’enguany es tancarà el proper dijous, 29 de novembre, amb la
conferència “La millor atenció a domicili: portem l’hospital a casa teva”.