La cadena de menjar ràpid Nostrum presenta preconcurs de creditors

Home Meal, propietària de l'empresa, no ha pogut refinançar el deute

Un establiment de Nostrum
Un establiment de Nostrum | Catpress
Redacció
24 d'octubre del 2018
L'empresa Home Meal, propietària de la cadena de menjar per emportar Nostrum, ha presentat preconcurs de creditors després que una de les seves entitats creditores hagi decidit embargar els comptes de l'empresa, segons ha informat en un comunicat.

La companyia va anunciar al setembre un principi d'acord amb les nou entitats financeres que conformen el seu pool bancari per refinançar tot el seu deute a curt termini, i amb el tenidors de pagarés a un any cotitzats a Luxemburg, per un import aproximat de 10 milions d'euros.

La companyia tenia prevista la signatura de l'acord aquest dimarts, després de l'aprovació el dilluns de l'operació per part de la junta general d'accionistes de la societat. No obstant això, ha assegurat que "la decisió unilateral i d'última hora d'una sola de les entitats" del pool d'embargar els comptes de la societat ha provocat la ruptura de l'acord de refinançament.

Home Meal ha lamentat que aquesta decisió perjudica no solament els seus interessos sinó també els de la resta de la banca i tenidors de pagarés cotitzats, que componen més del 90% del deute de la societat.