Tots Sants

​Fupar instal·la una parada de flors al Cementiri Municipal de Terrassa per Tots Sants

El punt de venda de rams i flors estarà ubicat a l’entrada del Complex Funerari a partir del 26 d’octubre fins a l’1 de novembre

per Redacció, Terrassa | 23 d'octubre de 2018 a les 13:33 |
Imatge dels rams i flors de Fupar per Tots Sants. | Cedida
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'octubre de 2018 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Sota el lema “T’acompanyem en el record”, el Centre de Jardineria i Floristeria de Fupar instal·larà, un any més, un punt de venda temporal de rams i flors al Cementiri Municipal de Terrassa durant el període de Tots Sants. A la parada, que estarà ubicada a l’entrada del Complex Funerari a partir del 26 d’octubre fins a l’1 de novembre, s’hi podran trobar tot tipus de rams elaborats especialment per al dia de Tots Sants amb un ampli assortiment de flor natural, tallada i fresca, així com una àmplia varietat de crisantems, plantes aromàtiques i ciclàmens.

El Servei de Floristeria de Fupar, a més de realitzar els tradicionals rams de crisantems, clavells o roses, també realitza treballs en sec com és el combinat de card amb magnòlia. Entre les diferents composicions florals que l’entitat realitza per aquest dia, destaquen els treballs florals per a les ofrenes a diversos espais com el monument a les víctimes de la riuada, o l’ofrena floral als difunts al Temple Multiconfessional.


El Servei de Floristeria de Fupar genera oportunitats laborals estables i de qualitat per a persones amb discapacitat intel·lectual que formen part de l’equip de treballadors del Centre de Jardineria i Floristeria de l’entitat. Fa més de 10 anys que Fupar disposa d’una parada per Tots Sants amb motiu d’aquesta celebració, que dona visibilitat a les capacitats de les persones i fomenta la difusió de la missió de Fupar, així com del seu compromís amb la inclusió sociolaboral de prop de 400 persones amb discapacitat intel·lectual.

El punt de venda de rams i flors estarà ubicat a l’entrada del Complex Funerari a partir

del 26 d’octubre fins a l’1 de novembre. Els horaris seran del 26 al 31 d’octubre, obert de
9:30 h a 17 h, i el dia 1 de novembre, obert de 9:30 h a 14 h. 
 

Parada de flors de Fupar al Cementiri Municipal Foto: Cedida


 

 

Participació