Deu conductors denunciats durant la campanya de control d’alcoholèmia el cap de setmana

La Policia Municipal de Terrassa ha participat en la campanya amb diversos controls estàtics i itinerants

Redacció
23 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 11:54h
Vuit persones denunciades per conduir sota els efectes de l’alcohol, una per marihuana i una per cocaïna és el balanç a Terrassa de la campanya de control d’alcohol i altres drogues impulsada pel Servei Català de Trànsit. Durant tot el cap de setmana la Policia Municipal de Terrassa ha participat en la campanya amb diversos controls estàtics i itinerants.

Així, divendres a la tarda, en un control a l’avinguda d’Àngel Sallent, una patrulla va denunciar penalment un conductor que acabava de passar un semàfor en vermell i va immobilitzar el seu vehicle. El resultat de la prova d’alcoholèmia va ser de 0,68 mg/l en etilòmetre de precisió.

A les 22 h de dissabte, en un control al carrer de Tren de Baix, a l’alçada del carrer de la Navas de Tolosa, una dotació va aturar a un conductor que va donar positiu a les proves de detecció alcohòlica, amb un resultat de 0,48 mg/l. Consultades les seves dades a la DGT els agents van comprovar que el conductor conduïa amb el permís amb pèrdua de vigència. Per tot això, va ser denunciat i el vehicle va ser immobilitzat.

També dissabte, a les 23.30 h, en un control estàtic ubicat a la plaça dels Països Catalans, els agents van aturar a un conductor que va donar positiu en alcoholèmia, amb un resultat de 0,80 mg/l. Va ser denunciat penalment i el seu vehicle va quedar immobilitzat. Poc desprès, es va aturar a un altre conductor que va donar un resultat positiu de 0,39 mg/l, motiu pel qual va ser denunciat administrativament i el seu vehicle immobilitzat. També es va aturar a un conductor que va ser denunciat en aquest cas per la possessió d’una porció de marihuana.

Diumenge, a les 3.20 h de la matinada, es va realitzar un control estàtic al carrer de la Castellassa, al Polígon Industrial Can Petit, en el qual es va identificar i realitzar la prova de detecció alcohòlica a un conductor que va donar un resultat positiu de 0,66 mg/l. Poc desprès, els agents van aturar a un altre conductor, que va donar un resultat positiu de 0,36 mg/l. Tots dos van ser denunciats i els vehicles immobilitzats.
 

Un Policia Municipal de Terrassa. Foto: Joaquim Albalate


També diumenge, a les 7.15 h, un vehicle patrulla de suport als controls estàtics d’alcoholèmia que circulava pel carrer de Tàrrega, al Polígon Industrial de Can Petit, va observar a un vehicle circulant sense els llums encesos. Els agents van aturar el turisme i van sotmetre al conductor a les proves d’alcoholèmia en un etilòmetre estimatiu, amb un resultat positiu de 0,49 mg/l. Es va traslladar al conductor a la Prefectura, on novament va donar uns resultats positius de 0,40 mg/l i 0,38 mg/l. El conductor va ser denunciat i el vehicle immobilitzat. En l’escorcoll del vehicle i els seus ocupants, els agents van trobar 50 targetes de títols de Transport T-10 en
possessió de l’acompanyant, presumptament falsificades. Es van obrir diligències penals i les targetes van ser decomissades per la seva anàlisi.

Finalment, dilluns a les 3.30 h de la matinada, un vehicle patrulla que circulava per l’avinguda de Portugal, a l’alçada de l’avinguda del Vallès, va aturar un vehicle i va sotmetre a la prova de detecció alcohòlica al seu conductor, amb resultat negatiu. Els agents van sospitar i van traslladar al conductor a la Prefectura, on se li va realitzar un drogotest que va donar positiu en consum de cocaïna. El conductor va ser denunciat i el vehicle immobilitzat.