El sol s'obre pas per quedar-se el cap de setmana

També es preveuen pluges

El sol s'acabarà imposant
El sol s'acabarà imposant | Albert Segura
Redacció
19 d'octubre del 2018
Aquest dimarts, segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), aquest dissabte hi haurà cel cobert o molt ennuvolat a l'extrem sud del territori durant tota la jornada, mentre que a la resta de la meitat sud estarà entre mig i molt ennuvolat fins a migdia i poc o mig ennuvolat a partir d'aleshores.A la resta del territori estarà poc o mig ennuvolat. Independentment, a partir de migdia creixeran algunes nuvolades a punts de muntanya que al Pirineu i al Prepirineu deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat durant la tarda.

Fins a l'inici de la tarda s'esperen precipitacions d'intensitat entre feble i moderada a l'extrem sud del territori; malgrat això, localment seran d'intensitat forta i aniran acompanyades de tempesta fins a mig matí, quan també són probables algunes de disperses en altres indrets del territori, sobretot a la meitat sud. Durant la tarda, a més, s'esperen ruixats locals a punts del Pirineu i del Prepirineu, d'intensitat feble o puntualment moderada. Al terç sud seran entre poc abundants i abundants, mentre que a la resta seran entre minses i poc abundants.

La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa: es mourà entre 8 i 13 ºC al Pirineu i entre 14 i 19 ºC a la resta del país. La màxima serà lleugerament més alta. Es mourà entre 16 i 21 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre 12 i 17 ºC a la depressió Central, i entre 19 i 24 ºC a la resta del territori.