VÍDEO Un macrooperatiu policial a Ca n'Anglada acaba amb un detingut i 95 identificats

Els agents van entrar a tres bars d'aquest barri i de Sant Pere Nord en una acció coordinada amb la Policia municipal

19 d'octubre del 2018
Actualitzat a les 17:54h
La tarda de dijous 18 d'octubre ha estat moguda al barri de Ca n'Anglada de Terrassa. Diversos dispositius dels Mossos d'Esquadra, de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) juntament amb la Policia Municipal de la ciutat van entrar a tres bars on van fer 95 identificacions, 4 denúncies administratives i una detenció. 

Segons fonts policials l'acció s'emmarca dins de la llei 4/2015 de seguretat ciutadana, a partir de la qual es va procedir a fer controls en tres establiments, dos situats al barri de Ca n'Anglada i un al barri de Sant Pere Nord de Terrassa. 
 
Com a resultat de la macrooperació policial, 95 persones van ser identificades, tres van ser denunciades per tinença de substàncies estupefaents, una altra també va ser denunciada però en aquest cas per possessió d'arma prohibida. A més a més es va detenir una persona que tenia pendent un requeriment judicial i es va requisar un telèfon per apropiació indeguda. 

Pel que fa als establiments es van detectar dues infraccions, una per seguretat i l'altra per una qüestió relacionada amb la retolació del bar. Fonts policials no han especificat en aquest mitjà de comunicació quants efectius es van mobilitzar.