Circ i música es fusionen en l'espectacle «Dékoncert» que acollirà el Centre Cultural de Terrassa

La companyia Solfasirc, formada pel duet Biel Rosselló i Antoine Dagaller, fusiona la música i els malabars en un concert de circ el proper diumenge 28 d’octubre

Redacció
23 d'octubre del 2018
Actualitzat el 24 d'octubre a les 9:10h
«Dékoncert» és un espectacle que combina circ i música.
«Dékoncert» és un espectacle que combina circ i música. | Cedida
La companyia Solfasirc presenta el sorprenent espectacle que fusiona circ i música, "Dékoncert", aquest diumenge 28 d'octubre al Centre Cultural de Terrassa. Formada pel duet Biel Rosselló i Antoine Dagaller, fusiona la música i els malabars en un concert de circ innovador i divertit. 

Entre les creacions pròpies el públic podrà veure una sorprenent estructura de rebot que permet que les pilotes del malabarista segueixin múltiples itineraris geomètrics i generin al mateix temps ritmes musicals. També destaca el contrabaix del funàmbul, on les cordes de l’instrument serveixen per caminar-hi sense perdre ni un moment l’equilibri.

Comença el concert de circ! Preparats per veure el gran Hipòlit? Aquesta estrella de la música es veurà obligada a compartir escena amb el seu fidel assistent Gerard... L’accident arriba inevitablement! L’Hipòlit es veu immers en un seguit de camins desconeguts i inversemblants, que permetran al públic gaudir d’un duo més que sorprenent.




La companyia Solfasirc neix fruit de la necessitat que senten diferents artistes de fusionar en un sol espectacle les seves respectives disciplines; artistes provinents del món de la música, l’audiovisual i el teatre, però amb un compromís final amb el món del circ. Responent a la crida d’en Biel Rosselló, l’ànima del projecte, s’han reunit i han constituït la companyia Solfasirc, una plataforma creativa que investiga la fusió de llenguatges escènics.

L’objectiu final d’aquesta companyia és crear un concert de circ, on els instruments són els propis elements dels acròbates, malabaristes, ballarins... Fusionar circ i música per fer-ne una mateixa cosa: Instrument de música o disciplina de circ?

Dékoncert, espectacle guanyador del Gran Premi BBVA Zirkòlika de Circ 201. El Gran Premi BBVA Zirkòlika de Circ va néixer el 2014 i és un dels premis que s’atorguen a la Nit de Circ, organitzada per Zirkòlika amb el suport de la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA CX. El Premi té com a objectiu donar suport al circ, incentivar la creativitat de les companyies i reforçar la seva professionalització. Es dirigeix a artistes i/o companyies catalanes.