ERC-MES denuncia que «Terrassa viu al límit del col·lapse» econòmic i polític

Els republicans consideren que

Redacció
18 d'octubre del 2018
Actualitzat el 05 de març del 2019 a les 10:35h
El grup municipal d'ERC-MES a Terrassa ha estat molt contundent en la seva roda de premsa de valoració de les ordenances i els pressupostos municipals. "Terrassa viu al límit del col·lapse econòmic, polític i social amb un pressupost captiu on el marge per fer polítiques per abordar la realitat social és molt limitat", ha etzibat el portaveu i candidat a l'alcaldia Isaac Albert. 

De fet, Albert ha estat molt específic a l’hora de valorar la situació de l’Ajuntament en aquests moments: s’han incrementat els ingressos fins a nivells similars abans de la crisi econòmica, però considera que la realitat que s’aborda és molt diferent: "El creixement no el veiem en els ingressos sinó en el creixement de les desigualtats i les necessitats socials dins la nostra ciutat". 

Els republicans exigeixen al govern de Vega que treballi per una "fiscalitat més justa, un nou model de redistribució dels recursos per abordar les necessitats de la ciutat i sobre un projecte definit", davant de les possiblitats de canvi de govern l'any vinent amb les eleccions municipals del maig.

Des d’ERC-MES s’ha evitat especificar el sentit del vot a pressupostos i ordenances a l’espera de veure com avancen les negociacions en les pròximes setmanes, però s’ha advertit tant al govern com a la resta de grups que no s’acceptarà cap acord que no avantposi les necessitats reals de la ciutat: "Siguem clars, menys comissions estratègiques, menys mercadeig i anem de cara a abordar els canvis per donar resposta a la realitat social que Terrassa necessita", ha conclòs l'alcaldable republicà.