Terrassa es prepara pel 20è aniversari de la Mitja Marató

Se celebrarà el diumenge 27 de gener de 2019

Mitja Marató de Terrassa 2018
Mitja Marató de Terrassa 2018 | AEMMT
Redacció
07 de novembre del 2018
Actualitzat a les 16:53h
L'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa (AEMMT) celebrarà la vintena edició de la Mitja Marató i la catorzena cursa popular Santi Centelles, de 5 km,el pròxim diumenge 27 de gener. Una de les principals novetats és que canvia el lloc de sortida i d'arribada, que es traslladarà al Parc dels Catalans. Un canvi que des de l'organització de la cursa asseguren que beneficiarà els corredors, ja que d'aquesta manera els últims quilòmetres seran de baixada i no de pujada, com fins ara. 

En roda de premsa, el president de l'Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, David Otero, ha manifestat que "estem molt il·lusionats amb aquesta vintena edició. Molt contents de
pertànyer a aquesta ciutat". En referència a la participació que s'espera en aquesta vintena edició s'arribi als 3.000 participants. 

Per la seva banda, l'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, ha expressat que "el 27 de gener de 2019, serà una data molt especial, 20 anys de Mitja. Cursa de referència per la ciutat però amb projecció exterior".

Dins dels actes de celebració dels vint anys de la Mitja Marató es farà una exposició als Amics de les Arts "20 anys d'Història". També hi haurà novetats pel que fa als obsequis que es lliuraran a totes les persones que participin. "Per celebrar aquests 20 anys de la Mitja Marató Terrassa, els regals de la cursa, tot i que encara s'està perfilant, hi haurà una suadora amb caputxa més un assortit de moltes coses culinàries, entre elles oli", ha desvelat Otero. 

Pel que fa als voluntaris, seran nois joves, entre 14 i 16 anys, que a través del Consell Esportiu, provenen de diferents Instituts de la ciutat i que rebran formació per part de l'AEMMT.
 

El president de l'Associació Mitja Marató Terrassa, David Otero, i l'alcalde, Alfredo Vega, en la presentació de la XX Mitja Marató Foto: Rafel Casanova BCF