Isaac Albert, torna a ser candidat a l'alcaldia de Terrassa per ERC-MES

Els republicans han presentat la campanya #decara

Isaac Albert en la presentació de la campanya #decara per les municipals del 2019
Isaac Albert en la presentació de la campanya #decara per les municipals del 2019 | ERC-MES
16 d'octubre del 2018
Actualitzat el 05 de març del 2019 a les 10:36h
Poc a poc es van coneixent els primers candidats per ocupar l'alcaldia el pròxim maig del 2019, quan se celebrin eleccions municipals. De moment, Xavier Matilla per TeC i Isaac Albert per ERC-Mes ja s'han pronunciat per ser els pròxims alcaldes de Terrassa.

Sota l’eslògan “Terrassa, de cara” Esquerra Republicana engega una campanya optimista i desenfadada per fer despertar la ciutadania i animar-los a construir una nova Terrassa. Enguany les eleccions municipals estaran marcades per la voluntat dels partits, actualment a l'oposició, de canviar el govern socialista que des de fa quaranta anys mana a la ciutat. Per l'actual portaveu republicà i candidat a l'alcaldia "després de 40 anys, volem un govern que deixi de mirar-se el melic, que miri a la gent de cara i que, alhora, encari els seus problemes. Cal afrontar cada un dels racons de la ciutat sense por, amb entusiasme. Nosaltres, de cara”. 

La campanya #decara d'ERC vol transmetre el projecte polític en el qual ha estat treballant, però també tots aquells temes claus per la ciutat que necessiten de la participació de tothom per transformar-la. Segons Isaac Albert, “cal dir-li a la gent que hem d’encarar un tema tant important com l’educació, definint un projecte clar i per a tothom, que s’ha de treballar sense matisos perquè tothom tingui casa, llum i aigua o que sense Terrassa, no hi ha República”.

Aposta per la regeneració

En la seva presentació, Albert assegura que “que portem des del 2015 treballant des de l’oposició per impulsar una regeneració a Terrassa, avantposant sempre els interessos de la ciutat i de la seva gent als del partit. Hem estirat a banda i banda per fer possible un nou govern per Terrassa però la falta de generositat de molts ho ha impedit".

De fet, els caps de campanya d’ERC Terrassa, Cesc Poch i Ona Martínez, han explicat que l’esperit participatiu d’aquesta cursa per transformar la ciutat el maig de 2019 ja ha començat: “estem aquí per acostar-nos a la gent, a les entitats, i sumar les seves aportacions per construir un projecte compartit”.

En aquest sentit, els republicans tenen previst un pla de treball per obrir un diàleg col·lectiu i integrador amb la ciutadania i el teixit associatiu de la ciutat amb l’objectiu d’incloure les necessitats de la ciutat al projecte de futur per Terrassa que constituirà el programa d’Esquerra Republicana per a les eleccions municipals.