La CUP retreu al govern local que no s'hagin inclòs els pressupostos participatius pel 2019

El govern al·lega la falta d’ingressos per tal de fer front a totes les despeses d’inversió previstes

Redacció
16 d'octubre del 2018
La CUP Terrassa es queixa que el govern de Vega no hagi inclòs en el pressupost previst per l'any 2019, una partida per realitzar els Pressupostos Participatius, tal com es va aprovar en el ple del passat mes de juliol.

La proposta, presentada per la CUP, demanava l’inici d’un procés de pressupost participatiu de ciutat, i un augment de la partida destinada a les inversions als districtes. Es pretenia passar d’un 0,3% del pressupost decidit per la ciutadania fins al 1,5% del total. Tot i que PSC, TeC, ERC-MES i PdeCat hi van donar suport, el govern no ho ha inclòs en l'esborrany dels pressupostos municipals.

El regidor Marc Medina assegura que "malgrat haver consensuat amb l’equip de govern del PSC una proposta factible per tal de ser aplicada en l’exercici 2019, lamentem que la proposta d’inversions pel 2019 únicament contempla la partida de 500.000 euros per als districtes, que ja es portava realitzant els darrers anys". Segons la CUP, l'equip de govern no tindria els ingressos suficients per fer front a totes les despeses d’inversió previstes.